TELEFON 342 321 46 08 - 0535 308 58 43

Projeler

PROJELER

FALİYETLERİMİZ

GÖSTERMİŞ OLDUĞUMUZ FAALİYETLER NELERDİR?

Gaziantep yardım vakfı gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda, eğitim, kira ve eşya yardımı yapmaktadır. Hayır sahiplerinin gıda, eşya, nakit para gibi bağışlarını resmi makbuz karşılığında alıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır. Gyv’nin cari harcamaları yönetim kurulu tarafından karşılanmaktadır.

Gaziantep yardım vakfı yardım ulaştırdığı 350-400 civarında eve gıda, eğitim, ev eşyası, kira gibi yardımları periyodik olarak yapmaktadır. Sürekli yapılan kontrollerle ekonomik durumunda düzelme olan evlerin yardımları kesilmektedir.

Gaziantep yardım vakfı halihazırda 500 civarında ihtiyaç sahibi başarılı ilköğretim ve lise öğrencisine her öğrenim dönemi başında kırtasiye, forma, ayakkabı, ulaşım ücreti gibi yardımlar yapmaktadır. Bu öğrencilerin çoğu gyv’den yardım alan ailelerin çocuklarıdır.

Gaziantep yardım vakfı yardım için başvuruda bulunan ailenin verdiği bilgiler ile; aynı zamanda vakfımızın yönetim kurulu üyesi de olan ihtiyaç sahiplerinin tespitinde tecrübeli 4 kişinin en az 2’sinin katılımıyla evi kontrol eder. gelirleri yeterli olmayan ailelerin başarılı çocuklarının eğitim masraflarına katkıda bulunur.

Gaziantep yardım vakfı, insan onurunu zedelemeden ve insanları tembelliğe yönlendirmeden yardım yapacağı doğru kişiler bulmak için çalışır.

Gaziantep yardım vakfı’nın birinci önceliği eğitime katkıdır ve projeleri arasında gaziantep’te üniversite kurmak vardır.